Taitei chinezesti cu piept de pui si legume
Ingrediente
- 1/2 punguta taitei chinezesti
- 1 piept de pui
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 1 bol mic de varza tocata (nu am cantarit)
- 2 catei de usturoi
- 3 feliute ghimbir
- 1 lingura sos de soia
- 2 linguri curry
- sare
- ulei de masline
Mod de preparare: Tocam legumele (ceapa, morcovul, varza) si le punem la calit in ulei de masline. Zdrobim usturoiul si il adaugam peste legume, apoi punem sare.
Intr-o alta tigaie cu ulei incins, punem feliutele de ghimbir si pieptul de pui taiat cubulete. Dupa ce isi schimba culoarea, adaugam 2 linguri de curry.
Taiteii se pun la fiert dupa indicatiile de pe ambalaj.
Tigaia cu pieptul de pui se rastoarna peste legume cu tot cu sosul format, apoi se adauga si taiteii si se amesteca. Se pune sosul de soia si se mai lasa la prajit 3-4 minute.
- Ingrediente:
- 1/2 pachet tagliatteli
- 200 g piept de pui
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 6 catei de usturoi
- 1 lingurita sos de soia
- 1 lingurita curry
- sare
- ulei
Curatam legumele, le spalam si le tocam. Pieptul de pui il taiem in cubulete mici. Punem ulei intr-o tigaie, cei 2 catei de usturoi tocati si aceeasi cantitate de ghimbir tocat.
PublicateArina Gospodina:
Abia astept sa fac si eu reteta ta dar am sa pun spaghete de orez.....
RăspundețiȘtergere