Ingrediente: 3-2 oua ,5 ciuperci,1 ardei gras sau rosu,rosii, 1ceapa cat o nuca, rosie sau verde,100 grame sunca (sau muschi tiganesc), sare, piper,100g cascaval.
Mod de preparare: se incinge bine tigaia de preferabil sa fie de tefal, se adauga sunca in fasii sau cuburi mici, jumatate din rosie, ciupercile felii subtiri, ardeii si ceapa julienne, se lasa sa se patrunda bine pana se formeaza un sos de la rosii, aredei si sunca. Intre timp bateti ouale ,adaugatle in tigaie si reduceti focul .Potriviti dupa gust cu sare si piper . Rumeniti omleta in tigaia acoperita.
Mod de preparare: se incinge bine tigaia de preferabil sa fie de tefal, se adauga sunca in fasii sau cuburi mici, jumatate din rosie, ciupercile felii subtiri, ardeii si ceapa julienne, se lasa sa se patrunda bine pana se formeaza un sos de la rosii, aredei si sunca. Intre timp bateti ouale ,adaugatle in tigaie si reduceti focul .Potriviti dupa gust cu sare si piper . Rumeniti omleta in tigaia acoperita.
Nota: Desprindeti cu o lingura de lemn marginea omletei pentru a permite oului moale, de deasupra, sa se scurga dededesubt, in partea incalzita a tigaii. Dupa ce s-a legat, puteti intoarce omleta folosind o farfurie sau capacul. Adaugati un strat de cascavalul dat in prealabil prin razatoarea cu dintii mici. Decorati cu rosia ramasa sau presarati un amestec de patrunjel cu marar verde.
Omleta se serveste ca atare, fierbinte sau la temperatura camerei, cu diverse salate sau muraturi.
- Portii: 2
- Timp de preparare: 15 minute
- ”asubana” va ureaza pofta buna!
asubana spunea...
Multumim pentru mesajele voastre frumoase si asteptam si retetele voastre....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu