Friptura de miel
Ingrediente: 2kg carne miel,1 lingura untura
Mod de preparare: Se spala carnea de miel,se das are si se lasa o jumatate de ora.Se aseaza intr-o tava,cu spatele in sus.Se pune o lingura de untura.Se da la cuptor la inceput la foc moale si se unge din timp in timp cu grasime.La sfarsit se intareste focul si nu se mai unge,sa se rumeneasca frumos sis a se intareasca bine coaja.Se taie repede pe fund de lemn si se aseaza bucatile pe farfurie. Sosul care a ramas in tava se curate bine de grasime ,se pune sa fiarba bine cu o lingura de apa,amestecand ca sa se ia rumeneala de pe fundul tavii. Se trece prin sita si se serveste separate. Nu se toarna peste friptura ca sa nu se moaie coaja.
Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde.
Catei minunati gasiti in Targu Jiu
-
TARGU JIU / BUCURESTI:
Caut familii iubitoare pentru 2 cățeluși , talie mică, găsiți ieri pe câmp.
Este vorba de un baietel si de o fetita, ambii adorabil...
Acum 5 ani
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu