- Adaugă o linguriţă de bicarbonat peste carne şi această va fi fragedă după preparare
- Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa
- Albuşul se spumează mai bine şi mai repede dacă este ţinut la rece şi dacă nu trece nici un pic de gălbenuş
- Prăjiturile din aluat, pregătite la cuptor nu cresc aşa cum trebuie dacă se deschide cuptorul înainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii
- Dacă vrei ca supa sau ciorba de pasăre să fie mai gustoasă fierbe întotdeauna puiul întreg .
Catei minunati gasiti in Targu Jiu
-
TARGU JIU / BUCURESTI:
Caut familii iubitoare pentru 2 cățeluși , talie mică, găsiți ieri pe câmp.
Este vorba de un baietel si de o fetita, ambii adorabil...
Acum 5 ani
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu