Ingrediente:usturoi,lapte,unt,hamsii afumate la borcan in ulei.
Mod de preparare: Ingredientele sunt in functie de cat avem nevoie,deci secretul este cantitatea de usturoi,curatam cate capatini de usturoi vrem,patru,sase.le punem intr-o oala de inox si se acopera cu lapte mai gras.cu un deget deasupra.Se lasa la fiert la foc mic ca sa se fiarba bine usturoiul.este fiert cand il apasam cu o lingura si se zdrobeste usor.Adaugam o felie groasa de unt,si mestecam pana untul este absorbit dupa care punem hamsiile.daca punem prea multe iese f sarat,deci doua-trei linguri pline.Mai amestecam pana si acestea se topesc.Se paseaza cu blenderul.se servesc cu toate legumele in stare cruda taiate felii,fasii dupa bunul plac.se pot servi si cu cartofi fierti.
Mod de preparare: Ingredientele sunt in functie de cat avem nevoie,deci secretul este cantitatea de usturoi,curatam cate capatini de usturoi vrem,patru,sase.le punem intr-o oala de inox si se acopera cu lapte mai gras.cu un deget deasupra.Se lasa la fiert la foc mic ca sa se fiarba bine usturoiul.este fiert cand il apasam cu o lingura si se zdrobeste usor.Adaugam o felie groasa de unt,si mestecam pana untul este absorbit dupa care punem hamsiile.daca punem prea multe iese f sarat,deci doua-trei linguri pline.Mai amestecam pana si acestea se topesc.Se paseaza cu blenderul.se servesc cu toate legumele in stare cruda taiate felii,fasii dupa bunul plac.se pot servi si cu cartofi fierti.
Multumim pentru mesajele voastre frumoase si asteptam si retetele voastre....http://www.bucataras.ro/retete/bagnia-caoda-retetele-danielei-18398.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu