Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
3 banane coapte bine
2 oua
1/2 cana zahar
1/2 cana ulei
2 cani faina
zahar vanilat
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
putina sare
eu am pus si 2 linguri de iaurt simplu
Mod de preparare:
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Curatam bananele de coaja si le mixam.
Adaugam zaharul si mixam bine.
Treptat adaugam ouale si uleiul mixand pana cand isi mareste volumul.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul, iaurtul si mixam pe viteza cea mai mica.
Tapetam tava cu ulei si faina (s-a comportat perfect, checul nu s-a lipit deloc)si punem aluatul in tava.
Dam la cuptor la 175 grade timp de 1 ora (verificati cu o scobitoare daca e gata). Dupa ce e gata, lasati-l 15 minute sa ramana in cuptor, cu usa intredeschisa, sa nu se lase dintr-odata.
Scos din tava...Bon appetit!
Curatam bananele de coaja si le mixam.
Adaugam zaharul si mixam bine.
Treptat adaugam ouale si uleiul mixand pana cand isi mareste volumul.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul, iaurtul si mixam pe viteza cea mai mica.
Tapetam tava cu ulei si faina (s-a comportat perfect, checul nu s-a lipit deloc)si punem aluatul in tava.
Dam la cuptor la 175 grade timp de 1 ora (verificati cu o scobitoare daca e gata). Dupa ce e gata, lasati-l 15 minute sa ramana in cuptor, cu usa intredeschisa, sa nu se lase dintr-odata.
Scos din tava...Bon appetit!
Reteta din categoria: Dulciuri diverse
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu