- Adaugă o linguriţă de bicarbonat peste carne şi această va fi fragedă după preparare
- Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa
- Albuşul se spumează mai bine şi mai repede dacă este ţinut la rece şi dacă nu trece nici un pic de gălbenuş
- Prăjiturile din aluat, pregătite la cuptor nu cresc aşa cum trebuie dacă se deschide cuptorul înainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii
- Dacă vrei ca supa sau ciorba de pasăre să fie mai gustoasă fierbe întotdeauna puiul întreg .
Spre adoptie catelusa aprox 2 luni - Teleorman / Bucuresti
-
Caut persoana iubitoare si responsabila pentru adoptie catelusa de aprox 2
luni care a fost abandonata de cateva zile pe strada noastra (jud
*Teleorman...
Acum 3 ani
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu